Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp december 12.: a Kosoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, az Ikrek kiállnak a függetlenségükért

Napi horoszkóp december 12.: a Kosoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, az Ikrek kiállnak a függetlenségükért

Promóciók

Figyelem, rózsaszín riasztás: megtaláltuk a tökéletes parfümöt minden rózsaszín-imádó hölgynek!

Promóciók

Otthonunk védelme: rugalmasság és biztonság egyben

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Karácsony

3 tipp, hogy karácsonykor se szaladjanak fel rád a kilók

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

A közösségi média mindent elbír? – A filterek kihívója a valóság!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a mai napra is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Próbálsz egyszerre több vasat a tűzbe tartani a hét második napján annak érdekében, hogy minél több front helyt tudj állni, ez azonban megbosszulhatja magát, hiszen egy óvatlan pillanatban, amikor nem figyelsz, akkorát hasalhatsz, amiből nehezen fogsz tudni felállni. Mielőtt azonban ez bekövetkezhetne, igyekezz a fékre lépni, annyi mindent kell ugyanis megoldanod, hogy az már önmagában is sok, nemhogy még többet vállalj. Mindent vegyél sorra, majd egymás után oldd meg őket, így tud ugyanis a legegyszerűbben elmúlni a fejfájásod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján olyasféle kihívást teljesíthetsz, amelyre nem sokan vállalkoznának, te azonban olyannyira vakmerő vagy, hogy nem a kockázatok lebegnek a szemed előtt, hanem a győzelem. Az első lépéseknél kiderül azonban, hogy elég nagy tapasztalat szükséges ahhiz? hogy hibátlanul megugorj valamennyi akadályt, mely kissé eltántorít. Semmi baj, nem kell megfutamodnod, inkább tekints úgy a helyzetre, hogy ismét tanulhatsz valamit, amiről sosem hitted volna, hogy elsajátíthatod. a pohár félig tele van, ezt ne feledd!

IKREK (május 21-június 21)

Nem igazán viseled jól, ha bárki beleavatkozik a téged érintő ügyekbe, valaki azonban nem érzi a határokat és megpróbál fizikai értelemben beleszólni az életedbe. Nem kell udvariaskodnod, állj ki magadért és határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem szorulsz segítségre, hiszen önálló személy vagy. Ügyelj azonban a hangnemre és a kifejezésmódra, hiszen ahhoz nem kell vérig sértened senkit, hogy megértesd vele a mondanivalódat. Ne bonyolítsd az életedet feleslegesen!

RÁK (június 22-július 22)

Túlzott jóhiszeműségednek fizeted meg az árát a hét második napján, valaki ugyanis nagyon csúnyán átver. Sokkal rafináltabbnak hitted magad, ez a tudat pedig rendkívüli módon frusztrál, ez azonban ékes bizonyítéka annak, hogy érdemes a jelenleginél sokkal gyanakvóbbnak lenned. Szerencsére ezúttal nem sérülsz a dologból, mégis érdemes a jövőben nyitott szemmel járnod annak érdekében, hogy ne érhessenek ilyesfajta negatív előjelű meglepetések!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, a hét második napján összeall a puzzle és minden a helyére kerül, amely lehetővé teszi, hogy hamarabb be tudod fejezni a tervezett folyamatban lévő ügyeidet. A nap hátralévő részében olyasféle dolgokkal tudsz foglalkozni, amelyek csak rólad szólnak. Vásárolj ajándékokat, ülj be a legjobb barátnőddel egy forró csokira a kedvenc kávézódba, vagy egyszerűen csak olvass feltett lábbal, egy bögre finom teát kortyolgatva. Hidd el, ezután sokkal hatékonyabb leszel majd minden szempontból!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján nem úgy alakul az utad, ahogy azt eltervezted, szerencsére azonban korántsem menthetetlen a helyzet. Igyekezz tehát végiggondolni, hogy mi az, ami lassítja a folyamatot, hogy esetleg te hol hibázhattál és hol kellene bevenned a kanyart ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne add fel, csupán mennned kell tovább az utadon, a végén ugyanis roppant elégedett leszel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos dologban kell dűlőre jutnod a hét második napján, nem tudod azonban, a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Ülj le és gondold át alaposan a pro és kontra érveket, hogy mi lehet az, ami a hasznodra, illetve a hátrányodra válik. Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimond a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és oszd meg vele az aggályaidat, hátha ketten megtaláljátok a megoldókulcsot erre a bizonytalan helyzetre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második napján arra jössz rá, hogy valaki folyamatosan megpróbál keresztbe tenni neked annak érdekében, hogy lassítsa a tempódat. Mindenbe beleköt, semmi nem jó neki, amit te csinálsz, ebből pedig érthető módon kezd eleged lenni. Mielőtt tehát kihozna a sodrodból, előtte érdemes rákérdezned, hogy pontosan mi is a problémája, amely miatt egy kicsit sem kívánja a javadat. Értesd meg vele, hogy mindenkinek a saját célja a legfontosabb ugyan, de nem szabad elfelejteni mindeközben emberként viselkedni annak édekében, hogy később egyenes gerinccel járhassatok a világban. Ha nem sikerül szép szóval rendeznetek a dolgot, akkor engedd el, ne pazarold a drága idődet olyasféle személyekre, akik nem férnek bele az értékrendedbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl régóta harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos ügyért, ennek okán feladnád szíved szerint, ám a hét második napján egy váratlan fordulat nyomán mégis hirtelen megoldódni látszik. Rendkívül boldoggá tesz a tudat, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát rááldozni, hisz mindez most úgy fest, hogy busásan megtérül. Büszkeséggel tölt el, hogy kitartottál, s te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna. A hosszú út után végre lazíthatsz kicsit, gyűjts energiát a következő kihívásra, mostantól pedig csak az lebegjen a szemed előtt, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan szeretnél elérni egy bizonyos célt, amelyért hajlandó lennél bármit feláldozni, gyakorlatilag nincsen az a visszatartó erő, ami megálljt parancsolhatna neked. Mielőtt azonban visszafordíthatatlan károkat okoznál magadnak, előtte érdemes mérlegelned, hogy megéri-e a kelleténél nagyobb áldozatokat hoznod, avagy inkább kisebb célokat tűzöl ki magad elé egészen addig, amíg meg nem érsz egy nagyobbra. Ne siettess semmit, adj időt arra, hogy tapasztalatot szerezz annak érdekében, hogy később ne okozzon gondot az, hogy megugorj magasabbra helyezett léceket anélkül, hogy levernéd őket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly elhatározásra jutsz a hét második napján, meguntad ugyanis az egyhelyben toporgást, ennek nyomán úgy döntesz, hogy új utakra lépsz. Annak érdekében azonban, hogy ne zavarjon meg semmi a későbbiek folyamán, érdemes egyes hátráltató tényezőket leráznod magadról és csak arra összpontosítanod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a kitűzött célod eléréséhez. Az első lépések bizonyosan nem lesznek könnyűek, ám ha hiszel magadban és valóban el szeretnéd érni azt, amit megálmodtál, akkor biztosan nem lesznek majd olyan akadályok, amelyeket le ne tudnál győzni!

HALAK (február 20-március 20)

Noha nagyon szeretnél elérni valamita hét második napján, mégis úgy tűnik, hogy egyelőre az utad sokkal kacskaringósabb, mint amilyennek az elején gondoltad. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást és akaraterőt, ami ott rejlik benned, csupán egy fontos ügy kell ahhoz, hogy mindez felszínre kerüljön. Állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy megingasson a bizonytalanság. Csak előre nézz és használd azt a tapasztalatot, ami benned van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Figyelem, rózsaszín riasztás: megtaláltuk a tökéletes parfümöt minden rózsaszín-imádó hölgynek!

Promóciók

Otthonunk védelme: rugalmasság és biztonság egyben

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Karácsony

3 tipp, hogy karácsonykor se szaladjanak fel rád a kilók

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

A közösségi média mindent elbír? – A filterek kihívója a valóság!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

Tóth Andi megvillantotta tökéletesen feszes hasát: még a szánk is tátva maradt!

Tóth Andi le sem tagadhatná, hogy most fantasztikusan érzi magát a bőrében.

Kép

Tartós szemszínváltoztatás műtéttel? Új őrület terjed a interneten, mi pedig utánajártunk, hogy biztonságos-e

Ma már szinte semmi sem lehetetlen, még az sem, hogy a szemünk írisze más színben ragyogjon, mint eddig. Ezért a változásként azonban súlyos árat fizethetünk.

Kép

Dolgok, melyekkel kordában tarthatod a rendet otthon

Azok, akiknél valóban rend van, szeretik a rendszert is. Nekik ezek a jópofa rendszerezők garantáltan tetszeni fognak.

Kép

Otthonodban is megtalálható néhány ebből a kifejezetten veszélyes anyagból: jobb, ha vigyázol velük!

Sokszor hallhatjuk, hogy a háztartási vegyszereket tartsuk távol a gyerekektől, pedig akár a felnőttek számára is életveszélyesek lehetnek. Erős, szúró szagú, maró anyagok, amelyek nagyobb dózisban és rosszul alkalmazva rosszullétet, súlyosabb esetben akár halált is okozhatnak. Tisztában vagy vele, hogy milyen veszélyeket rejt az otthonod? Megmutatjuk!

Kép

Katalin hercegné gonosz gúnynevet kapott: soha nem találnád ki, hogy miért

Új könyv jelent meg a brit királyi családról, amiben megkérdőjelezték Vilmos herceg feleségének életstílusát, pedig ő csak a családját szeretné előtérbe helyezni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!