Galéria

Íme a Sztárbox döntőjének legsokkolóbb pillanatai

Forrás:

Az első meccsen Berki Mazsi és Dobos Evelin mérkőzött meg, és bár sokan Mazsira szavaztak a közönség soraiból, a meccs alatt mégsem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy ő lesz a győztes. Még Kokó is Evelin küzdelmét emelte ki a mérkőzés végén, azt sugallva, hogy valószínűleg ő lehet a győztes. Ennek ellenére Mazsi kezét emelték a magasba, aki így elnyerte a női könnyűsúly bajnoki övét.


Forrás:

Mindketten hősiesen küzdöttek és ez volt az egyetlen meccs az este folyamán, ahol nem kiütéssel győzött a jobbik.


Forrás:

Árpa Attila és Brasch Bence férfi nehézsúlyban csaptak össze egymással, és sokak szerint borítékolható volt Bence győzelme. Nemcsak a nagy korkülönbség hajtotta a malmára a vizet, de felkészültsége is, Bence ugyanis már 7 éve boxol, igaz nem profi szinten, de az erőnlétén rengeteg dob a sport. Attilát kiütéses győzelemmel repítette a második helyre, ráadásul a színész majdnem kirepült a ringből, mielőtt bedobták volna a törölközőt. Igazán sokkoló és meglepő jelenetnek lehettünk szemtanúi.


Forrás:

Brasch Bence megérdemelten emelte a magasba a bajnoki övet.


Forrás:

Az este utolsó meccsén, férfi középsúlyban Molnár Áron és Rácz Jenő mérkőztek meg egymással, ahol óriási fordulat következett be. Sokan gondolták, hogy Áron legyőzheti Jenőt, de arra senki sem számított, hogy ilyen hamar kiüti ellenfelét. Már az első menetben, egy perc elteltével sikerült kiütnie a sztárséfet, a bíró leállította a mérkőzést, miután Jenő a földre került. A híresség ezután elmondta, ő sem döntött volna másképp, nagyon elfáradt az elmúlt hónapokban és megkönnyebbült, hogy véget ért ez a korszak.


Forrás:

A végén Molnár Áron emelhette magasba a bajnoki övet.